Lapis Surabaya aka Spiku dengan 3 Metode by diana on 31 July 2019 0 Comment

Hallo DC Lovers, hahaha…. akhirnya aku mengetik lagi di sini, terlalu enak nulis caption di IG, malah lupa nulis2 di sini ya… Aku mau umumin, kalo YOUTUBE Channel aku yang baru udah rilis ya, maapin Youtube Channel yang lama entah...

Buku CharPao The Next Level by Diana Cahya by diana on 8 January 2017 0 Comment

Hai guys, udah tau kan kalo aku udah merilis buku ke-3 aku, yaitu Buku CharPao The Next Level. Pasti bertanya2 kok bikin Buku CharPao lagi sih? Iyaa, memang betul bikin buku CharPao lagi tapi ini dikarenakan Buku CharPao Basic udah...

Psychologist and Minister Alduan Tartt Combines Christian Teachings With Sensible Tips to Assist Couples Stay Gladly Hitched by diana on 4 February 2023 0 Comment

The Short variation: While God may want all married, or soon-to-be married, Christians to stay cheerfully together, numerous lovers encounter difficulties in the process. As soon as problems develop, those lovers in many cases are not sure about the best...

BBWDatinginternet sites.org encourages & Ranks the best 10 Dating Sites for Singles with to enjoy by diana on 3 February 2023 0 Comment

The Quick type: Due to its comprehensive evaluations and guidance, BBWDatingweb sites.org keeps BBW daters informed concerning the dating sources offered to all of them. The complete product reviews identify and highlight a top features of the preferred BBW adult dating...

New Y Combinator Startup â??Waves’ Matches Users Considering Sexual Being Compatible by diana on 3 February 2023 0 Comment

The pressure to create the most perfect matchmaking profile is actually enormous. It needs to be self-confident however conceited, intriguing although not cryptic, distinctive however outlandish, alluring yet not unapproachable. There’s nothing simple about condensing your own personality into some...

21 Best Dating Apps liberated to install (2020) by diana on 1 February 2023 0 Comment

Totally free online dating apps include dream of singles on a budget. They imagine an internet matchmaking world which is not segregated into haves and have-nots by registration costs. They desire failing to pay for flirts, loves, messages, and views,...

Horny Wives Looking For Fuck – Fuck Site! by diana on 31 January 2023 0 Comment

It may seem that all singles are crazy about finding a relationship, but surprisingly, more than half of them are looking for platforms of a particular kind – hookup sites. Why? They want to have a one night stand with...

Molen Indonesia vs Molen Korea by diana on 17 July 2020 0 Comment

Pisang molen ( biasanya kita sebut MOLEN) adalah suatu hidangan ringan berbahan baku pisang yang dilapisi gulungan lembar-lembar adonan pastri dan kemudian digoreng dengan minyak. Namun, sekarang banyak sekali variasi isian Molen, bukan hanya dengan pisang, ada yang dengan ubi, cokelat, keju, dll.  Sebenarnya, molen merupakan variasi dalam...

Kastengel by diana on 5 July 2020 0 Comment

Selamat Pagiii semuwaahhnyaa ?? . . Rumahku bau keju, bikin happy ? . . Cuma Kastengel aja ini… gampang buatnya tapi mahal bahannya ???. Bikinnya cara males anti ribet aja ya, ga usah dibentuk2 finger bulet gpp lah yaa, ga...

Shokupan (Yudane Method) by diana on 26 May 2020 21 Comments

  Dari dulu, aku memang sangat suka baking yang berkaitan dengan dough, makanya kalau ada waktu lebih lama di rumah seperti saat ini, aku kangen banget bikin roti2 yang memakan waktu panjang dan juga penuh misteri, cieeehhh, serem yaaaaa, enggak...

Roti Tawar Kukus by diana on 4 January 2020 0 Comment

    Sarapan pagi hari ini, terinspirasi dari Roti Kukus Srikaya. Penasaran kenapa selainya disebut Srikaya, padahal sama sekali tidak terbuat dari Srikaya. Ternyata, jaman dulu emang selai terbuat dari buah Srikaya, tetapi karena jaman semakin maju, maka dibuatlah selai...